24 Nisan 2012 Salı

masalatolye.blogspot.com ...

Henüz çok acemice yapıyorum ama her seferinde daha iyiye gittiğimi düşünüyorum. Tabi bu işin profesyonelleri var ve harika işler yapıyorlar. Ben ve arkadaşlarım da kendimizce çabalıyoruz, bol bol deneme yapıp kendimizi geliştirmeye ve bir düzen oturtmaya çalışıyoruz. Hamurun kıvamı, içeriği, pişme süresi, şeker hamuru yapımı, renklendirme, modelleme hepsinin püf noktaları var elbette ama yine de insan kendinden birşeyler katmadan tam sonuca ulaşamıyor, bu da sonuçta kendi tarzın ya da kendi yöntemin olmuş oluyor.






Artık bizim de bir blogumuz var henüz tam rayına oturmadı ama onun için de çalışmalar yapıyoruz. masalatolye.blogspot.com ziyaretlerinizi bekliyor.

Hiç yorum yok: